Izbornik
Naslovnica Općine Dubrava
ODRŽANA 2. NAGRADA DUBRAVE 1094

Općina okupila najbolje vozače u autoslalomu

Foto: Općina Dubrava
Najbolji hrvatski vozači u autoslalomu borili za bodove u Prvenstvu Hrvatske i Otvorenom prvenstvu Zagreba

Berislav Čegelj je pet desetljeća bio nezaobilazna karika oktanskog sporta, a upravo njemu u čast održano je ovogodišnje, drugo izdanje utrke “2. Nagrada Dubrave 1094”, autoslalom koji organizira Auto klub Delta Zagreb i to u suradnji s Općinom Dubrava koja je ujedno i pokrovitelj natjecanja.

Najbolji hrvatski vozači u autoslalomu borili su se za bodove u Prvenstvu Hrvatske i Otvorenom prvenstvu Zagreb, a najbolji 
u svim kategorijama u obje grupe bio je Željko Kokotec iz AK INA Delta Zagreb.

– Čestitam organizatorima na utrci. Auto je radio savršeno, poklopilo se nekoliko stvari pa rezultat nije izostao. Nadam se da se vidimo i sljedeće godine ovdje u Dubravi – rekao je vidno zadovoljan Kokotec.

Utrku je svečano otvorio načelnik Općine Dubrava Tomislav Okroša.

– Iznimna nam je čast i zadovoljstvo drugi put ugostiti Prvenstvo Hrvatske u autoslalomu. Prije dvije godine bila je prva utrka, a prošle godine smo, na žalost, zbog epidemije morali otkazati natjecanja. Ove godine je malo drugačija situacija, malo su drugačiji, više jesenski uvjeti – rekao je Okroša, koji je prije dvije godine imao priliku i sam isprobati ovu tehnički zahtjevnu stazu.

Utrka se odvijala kroz nekoliko ulica u središtu Općine, što je čini jednom od rijetkih  urbanih staza u Hrvatskoj. Predsjednik 
AK Ina Delta Zagreb i predsjednik organizacijskog odbora ovog natjecanja Mato Šebalj zahvalio se Općini Dubrava  kao domaćinu i suorganizatoru te svim službama koje su sudjelovale.