Izbornik
Naslovnica Općine Tisno 1601 pregleda
Utkino Tisno

Predstavljen luksuzni resort koji će graditi ruski investitor u uvali Jazina

Tisno hotel prezentacija
1/8
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Osim hotela inovativnog dizajna s pet zvjezdica i 168 ležajeva, bit će izgrađen i rezidencijalni dio s ekskluzivnim vilama koji će nuditi 363 ležaja. U resortu će biti i luksuzne vile Perla i Frolov.

Koncept Utkino spa i lifestyle resorta predstavljen je jučer u Tisnom, a na prezentaciji je bio i ruski investitor Aleksej Frolov, vlasnik tvrtke Aqua Relaxio, koji će u taj resort u uvali Jazina s pet zvjezdica i 560 ležajeva uložiti 675 milijuna kuna.

Za koncept resorta koji će nuditi odmor uz sunce, more, ali i bogatu spa i wellness ponudu, zaslužna je consulting tvrtka Sulzenbacher, a javnosti je cjelokupan projekt prezentirala Helena Rosandić iz bečkog ureda Bruketa&Žinić.

Utkino Tisno sastojat će se od četiri elementa, a to su zeleno, more, kamen i energije. Biti će sagrađen hotel inovativnog dizajna s pet zvjezdica i 168 ležajeva. Rezidencijalni dio s ekskluzivnim vilama nudit će 363 ležaja. Također, u resortu će biti luksuzne vile Perla i Frolov, prva na 23 tisuće kvadrata, dok će se druga prostirati na 10 tisuća kvadrata.

Prezentaciji su prisustvovali mnogi mještani, šibensko-kninski župan Goran Pauk te arhitekt Nikola Bašić, izvijestili su iz Općine Tisno.