Izbornik
Naslovnica Općine Tisno
poziv na savjetovanje

Za ribare: Počele prijave za državnu potporu

Foto: Općina Tisno
Savjetovanje će se održati u petak, 25. 01. 2019. u 11:00h u Kulturno-Pastoralnom Centru Baganelovica na adresi Ribarska, 22242 Jezera, Šibensko-Kninska županija

Lokalna akcijska grupa u ribarstvu Galeb i Ministarstvo poljoprivrede organiziraju savjetovanje o državnim potporama i drugim novostima u zakonodavstvu za sektore gospodarskog ribolova na moru, marikulture i prerade, javljaju iz Općine Tisno.

Trenutno su u tijeku prijave na državnu potporu male vrijednosti na koju se mogu prijaviti profesionalni ribari, prerađivači i uzgajivači ribe i školjaka. Također, pojedini ribari se mogu prijaviti i za kompenzaciju šteta od dupina.

Branitelji u svom masliniku beru masline i prave vrhunska ulja osvojili brojne nagrade Branitelji se bore protiv PTSP-a kroz radnu terapiju u masliniku

Tijekom ovog savjetovanja sudionici će saznati za svoje mogućnosti te će naučiti kako ispravno popuniti zahtjev za navedene potpore ili odštete. Osim ovog, raspravljat će se i o drugim aktualnostima u sektora ribarstva pa pozivamo sve zainteresirane da se odazovu te aktivno sudjeluju na savjetovanju. 

Savjetovanje će se održati u petak, 25. 01. 2019. u 11:00h u Kulturno-Pastoralnom Centru Baganelovica na adresi Ribarska, 22242 Jezera, Šibensko-Kninska županija. 

Dodatne informacije mogu se dobiti na e-mail adresi: lagur.galeb@gmail.com ili telefonskom broju: 0916231814.

drvene brodice Muzej na otvorenom Povijesni brodovi na jednom mjestu - nova kulturna i turistička atrakcija