Izbornik
Naslovnica Općine Čepin
Proljetni festival u Čepinu 30. travnja na novom trgu

Šarenilo cvijeća, ukrasnog bilja, vrtnih sadnica i bogatstvo meda

Foto: Čepin
Radionicu na Festivalu održat će i najpoznatija hrvatska vrtlarica Kornelija Benyovski Šoštarić

Općina Čepin sve je bogatija manifestacijama. Tek što su se slegli dojmovi od Božićnog sajma u Čepinu, a u velikom je zamahu 
organizacija Proljetnog festivala. Tri godine očekivani Festival konačno će se održati. Naime, Općina je organizirala ovaj Festival još za kraj travnja 2020., kada je pandemija koronavirusa sve naprasno zaustavila.

Ni prošle godine nije bilo sreće s organiziranjem manifestacija ovog tipa, pa je u svrhu promocije čepinskog kraja, OPG-ova i 
čepinskog proizvođača kupusa, snimljena emisija “Kuhinja babe Eve” u suradnji s Doris Pinčić i chefom Tomislavom Špičekom. 

Ove godine 30. travnja festival konačno ide onako kako je i zamišljen: uživo, na novom trgu s brojnim posjetiteljima i uživanjem u šarenim bojama cvijeća, ukrasnog bilja, vrtnih sadnica, te bogatstvu domaćih OPG proizvoda, meda i ostalih plodova prirode koje će brojni izlagači iz različitih krajeva Hrvatske ponuditi na štandovima.

Najpoznatija hrvatska vrtlarica Kornelija Benyovski Šoštarić održat će radionicu na Festivalu.

Festival će biti dodatno obogaćen i gastroponudom. Iz Općine pozivaju da posjetite Proljetni festival koji je poznat po organizaciji dobrih manifestacija kojima ne nedostaje zabavnog sadržaja, bogate ponude i odlične gastronomije.

– Općina Čepin poziva i zainteresirane izlagače za prigodnu  prodaju cvijeća, ukrasnog bilja, vrtnih sadnica i meda, te poslovne subjekte za ugostiteljstvo da se prijave za izlaganje i/ili prodaju svojih proizvoda. Zainteresirani izlagači/prodavači mogu dobiti dodatne informacije i prijaviti sudjelovanje najkasnije do 22. travnja 2022. godine na email ivana.zeravica@cepin.hr,  telefon 031/381-232 ili osobno u Općini Čepin, Kralja Zvonimira 105. Svim izlagačima osigurani su besplatni štandovi. Po završetku javnog poziva, prijavitelji će biti obaviješteni o odabiru – poručuju iz Općine.

– Pozivamo vas da sudjelujete na festivalu, a svoje sudjelovanje potvrdite ispunjavanjem prijavnice koju možete preuzeti na 
mrežnim stranicama Općine Čepin www.cepin.hr ili istu zatražiti  na e-mail ivana.zeravica@cepin.hr – zaključuju.