Izbornik
Naslovnica Općine Čepin
U Čepinu završen dvogodišnji projekt

Zajedno u zajednici - za kvalitetniji život u Čepinu

Foto: Čepin
– Korisnica sam ovog projekta od samog početka i kad bi se nešto takvo ponovilo, opet bih bila prva na šlinganju, vezenju, kartanju i tjelovježbi – kazala je Marija Batrnek

Okončan je projekt Zajedno u zajednici u općini Čepin, a uspomene i iskustvo stečeno tijekom protekle dvije godine, istaknuto 
je, neprocjenjivi su.

– Stigli smo do kraja ovog projekta, koji je bilo zadovoljstvo provoditi, a budući da je trajao čak dvije godine, mnoge starije osobe s područja naše općine imale su priliku sudjelovati u brojnim aktivnostima. Kroz projekt je prošlo ukupno 108 korisnika, a u svemu tome posebno treba čestitati našem projektnom timu – Ines Mađarac, Mandi Kozić, Alenu Lioviću i Željku Maroševiću, koji su svojim radom i trudom realizirali sve aktivnosti – rekla je Marica Beraković, pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo i komunalno-stambenu djelatnost općine Čepin, na početku završne konferencije projekta Zajedno u zajednici.

Zadovoljni korisnici

U ispunjenom Centru za kulturu, prezentaciju kao osvrt na sve provedene aktivnosti, održao je Alen Liović, koji je inače bio zadužen za sportske aktivnosti kojima je korisnike osvijestio o važnosti tjelovježbe za poboljšanje kvalitete života.

– Svaka lijepa priča, pa tako i ova, dođe do kraja, ali kad ste u dobrom društvu, vrijeme leti pa nije ni čudo što je nama dvije 
godine tako brzo prošlo. Stoga bih htio u ime cijelog svog tima zahvaliti svakoj osobi koja je bila dio našeg projekta jer smo 
zajedno stvarali nezaboravne uspomene – naglasio je na kraju Alen Liović, ujedno pozivajući korisnike da podijele svoja iskustva.

Tako je pred publiku došla i Marija Batrnek, koja je također zahvalila na lijepo provedenom vremenu.

– Korisnica sam ovog projekta od samog početka i kad bi se nešto takvo ponovilo, opet bih bila prva na šlinganju, vezenju, kartanju i tjelovježbi – kazala je Marija Batrnek.

Veselo druženje

Njoj se pridružila i Svjetlana Stanković iz Čokadinaca, koja je u ime korisnika iz Čepinskih Martinaca ukazala koliko im teško pada kraj projekta, budući da im je prijevoz kombijem neizmjerno značio.

Nakon predstavljanja rezultata projekta, uslijedio je prigodan domjenak uz veselo druženje na kojem se, unatoč sjeti zbog završetka aktivnosti, još jednom zaplesalo kolo i zapjevalo kako bi sv bilo zaokruženo u veselom tonu, baš kao što je prije dvije godine i počelo projektom Zajedno u zajednici u općini Čepin.