Izbornik
zagreb - za eu fondovi podrubriku
  • Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije logo
  • Europski strukturni i investicijski fondovi logo
  • Operativni program konkurentost i kohezija logo
  • Europska unija zajedno do fondova logo

Organizacija događaja sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći u okviru Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Naslovnica Regionalni dani EU fondova Garešnica
O PROJEKTU

Regionalni dani EU fondova u Garešnici

Foto: Promo
“Regionalni dani EU fondova” održat će se 27. siječnja 2020. u Tehno parku Garešnica (Poduzetnička zona Kapelica – Kapelica 25a), s početkom u 9 sati

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova i Gradom Garešnicom organizira informativno-edukativno događanje s ciljem informiranja javnosti o korištenju fondova Europske unije.

„Regionalne dane EU fondova“ pozdravnim govorima otvorit će g. Josip Bilandžija, gradonačelnik Garešnice, kao i g. Velimir Žunac državni tajnik Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije.

Informativno-edukativni dio događanja započet će panel raspravom pod nazivom „Razvoj Garešnice kroz fondove Europske unije“ na kojoj će sudjelovati na kojoj će sudjelovati g. Josip Bilandžija, gradonačelnik Grada Garešnice, gđa. Ana-Marija Župančić, direktorica Poduzetničkog centa Garešnica, gđa. Irena Brezak Fijala, voditeljica odjela za opće i pravne poslove Javne ustanove Razvojne agencije Bjelovarsko-bilogorske županije, gđa. Anica Lenart, voditeljica Lokalne akcijske grupe Moslavina te Tvrtko Haistor, predstavnik OPG-a Haistor Tomislav, nakon čega će uslijediti stručna predavanja pod nazivom „EU fondovi kao mogućnost financiranja“.

Nastavno na panel raspravu uslijedit će stručna predavanja pod nazivom "EU fondovi kao mogućnost financiranja" na kojima će se g. Vladimir Mihaljević iz HAMAG-BICRO predstaviti ključne točke i najčešće pogreške u provedbi projekata, temu „Pregled otvorenih i planiranih natječaja za poduzetnike“ prezentirat će g. Ivica Sabo iz HAMAG-BICRO, „ESIF zajmovi i jamstva“ će prezentirati g. Ivan Križanović i g. Bojan Perić iz HAMAG BICRO.

Po završetku stručnih predavanja održat će se edukacija "Predstavljanje mjera ruralnog razvoja i postupak projektne prijave za male i srednje poduzetnike" na kojoj će Marko Krobot i Ivana Plahtarić iz Poslovne zone Ivanec d.o.o. predstaviti aktualne mogućnosti financiranja u okviru mjera ruralnog razvoja i upoznati posjetitelje s procesom prijave putem AGRONET aplikacije. Zaključno, svi sudionici imat će mogućnost postaviti pitanja vezana uz EU fondove.

Pri kraju edukativnog dana, sudionici će imati priliku obići projektnu lokaciju Tehno parka. Projekt izgradnje i opremanja Tehno parka Garešnica je sufinanciran sredstvima Europske unije s ciljem podizanja razine konkurentnosti poduzeća sjeveroistočnog dijela Moslavine te pokretanja održivog ekonomskog rasta, pozitivne poduzetničke klime i rasta zapošljavanja na širem području Bjelovarsko-bilogorske županije.

Događaj “Regionalni dani EU fondova” namijenjen je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel rasprava i edukativnih sadržaja, polaznici će uz korisne savjete ujedno imati priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Prijavite se na besplatne edukacije, saznajte sve o mogućnostima korištenja EU sredstava i postanite dio svijeta EU fondova!

Program događanja dostupan je ovdje.

Sudjelovanje na stručnim predavanjima i radionici je besplatno uz prethodnu prijavu:

 

Fill out my online form.