Izbornik
zagreb - za eu fondovi podrubriku
  • Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije logo
  • Europski strukturni i investicijski fondovi logo
  • Operativni program konkurentost i kohezija logo
  • Europska unija zajedno do fondova logo

Organizacija događaja sufinancirana je sredstvima tehničke pomoći u okviru Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”, iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Naslovnica Regionalni dani EU fondova Vukovar
INFORMATIVNO-EDUKATIVNI DOGAĐAJ

U Vukovaru održan sajam EU fondova

1/19
Foto: Promo
Na Sajmu su se svi izlagači imali prilike predstaviti sa svojim uspješnim poduzetničkim pričama, a zainteresirani posjetitelji su upoznali poduzetnike koji su ostvarili svoje poslovne ideje i unaprijedili poslovanje uz pomoć sredstava iz EU fondova te saznali više o uspješno provedenim projektima na području Vukovarsko-srijemske županije

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova, kao nositelj politike ravnomjernog regionalnoga razvoja u Republici Hrvatskoj i ove godine organizira informativno-edukativna događanja pod nazivom „Regionalni dani EU fondova“. Putem brojnih događaja, koji će biti organizirani u 30 gradova diljem Hrvatske, šira javnost i svi zainteresirani pojedinci, na razumljiv i pristupačan način, moći će dobiti informacije o svim mogućnostima financiranja iz fondova Europske unije.

Foto: Promo

Nakon uspješno odrađenih događaja u Bakru, Belom Manastiru, Biogradu na Moru, Bjelovaru, Gospiću, Ivancu, Karlovcu, Krapini, Križevcima, Novoj Gradiški, Opuzenu, Petrinji, Požegi, Solinu, Umagu, Vinkovcima, Virovitici, Zadru i Zaprešiću koji su privukli brojne zainteresirane građane, „Regionalni dani EU fondova“ održao se ovog puta u Vukovaru, u subotu 4. svibnja na Trgu Republike Hrvatske – Festivalskom trgu, od 10 do 14 sati, u sklopu drugog Međunarodnog festivala nematerijalne baštine, turističkih manifestacija, destinacija i atrakcija „Svi zaJedno Hrvatsko Naj - Vukovar 2019", a službeno ga je otvorila Ivana Mujkić, zamjenica gradonačelnika te Kristina Bilić, pomoćnica ministrice regionalnoga razvoja i fondova Europske Unije.

Na Sajmu su se svi izlagači imali prilike predstaviti sa svojim uspješnim poduzetničkim pričama, a zainteresirani posjetitelji su upoznali poduzetnike koji su ostvarili svoje poslovne ideje i unaprijedili poslovanje uz pomoć sredstava iz EU fondova te saznali više o uspješno provedenim projektima na području Vukovarsko-srijemske županije. U sklopu izložbenog prostora, posjetitelji su također imati priliku degustirati i kupiti izložene proizvode, dobiti informacije o tome kako se upustiti u uspješnu poduzetničku priču uz pomoć sredstava iz EU fondova, razmijeniti kontakte te sudjelovati u EU pitalici i osvojiti razne nagrade.

Foto: Promo

Događanje „Regionalni dani EU fondova” namijenjeno je svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije. Putem interaktivnih radionica, panel diskusija i edukativnih sadržaja, polaznici uz korisne savjete ujedno imaju priliku razmijeniti iskustva i povezati se s predavačima i drugim sudionicima, sa svrhom jačanja suradnje na svim razinama i realizacije što većeg broja projekata.

Svi zainteresirani za nadolazeće besplatne edukacije mogu se prijaviti na: www.danifondova.eu

Više informacija na: info@danifondova.eu

fondovi@mrrfeu.hr

ili na tel. 01/63 26 008.