Izbornik
Naslovnica Vijesti
Splitski i dubrovački taksisti

Besplatna vožnja na blagdan Svih Svetih od 10 do 12 sati

taksi split
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Taksisti dodaju da se u ostatku dana cijene prijevoza neće povećavati bez obzira na očekivanu veliku potražnju, pa građani mogu računati na siguran i brz prijevoz po fiksnom cjeniku

Taksisti udruga Radio taxi Split i Dubrovnik najavili su da će 1. studenoga, na dan Svih Svetih, od 10 do 12 sati besplatno voziti građane do gradskih groblja, a posebno pozivaju starije, nemoćne i obitelji s malom djecom da iskoriste tu mogućnost.

Besplatnu vožnju na dan Svih svetih zainteresirani mogu ostvariti isključivo pozivom na telefon 020 411 411 za Dubrovnik i 021 47 37 37 za Split, priopćili su taksisti.

Dodaju da se u ostatku dana cijene prijevoza neće povećavati bez obzira na očekivanu veliku potražnju, pa građani mogu računati na siguran i brz prijevoz po fiksnom cjeniku.

"Akcijom želimo pomoći svima, a prije svega onima kojima je najteže putovati autobusnim prijevozom da stignu do posljednjeg počivališta svojih najmilijih", izjavio je predsjednik dubrovačkog Udruženja obrtnika autotaksi prijevoznika Božo Miletić, napominjući kako su na taj dan gužve na prometnicama velike, autobusi pretrpani, dok je ponegdje na snazi i posebna regulacija prometa.

Taksisti najavljuju da je besplatan prijevoz 1. studenoga početak niza aktivnosti kojima će zahvaliti građanima na povjerenju koje im poklanjaju desetljećima.