Izbornik
Naslovnica Vijesti
PRIJAVE U TIJEKU

Biramo NajAdvent 2022.: Prijavite svoj Advent i krenite u osvajanje Zlatnog bora

1/2
Ususret blagdanima Večernji list organizira izbor najljepšeg Adventa u Hrvatskoj u kojem ćemo nagraditi tri najbolja Adventa po izboru čitatelja i tri najbolja Adventa po izboru žirija

Odbrojavamo dane do početka Adventa, najčarobnijeg perioda u godini kada se destinacije diljem Hrvatske pretvaraju u idilične lokacije prepune bajkovitih događanja koja jedva čekamo posjetiti.

Pripreme za najčarobnije Advente diljem Hrvatske već su u punom jeku, a Večernji list u suradnji s partnerima ususret blagdanima organizira novi projekt – NajAdvent, izbor najljepšeg Adventa u Hrvatskoj. Nominirani će biti Adventi čiji organizatori prijave svoje sudjelovanje, a o pobjednicima će odlučiti glasovi čitatelja i žirija.

Prijave se primaju na e-mail najadvent@vecernji.net putem kojeg zainteresirani mogu dobiti sve informacije o uvjetima sudjelovanja. Prijave su otvorene do 8. prosinca 2022., dok će se glasovanje za NajAdvent 2022. odvijati od 12. prosinca 2022. do 8. siječnja 2023. do 10 sati. Pobjednike ćemo proglasiti 16. siječnja 2023., a osim titule NajAdventa 2022., osvojit će vrijedne statue Zlatnog, Srebrnog i Brončanog bora.

Od studenog 2022. do siječnja 2023. u Večernjem listu, na portalu Vecernji.hr i na posebnoj mikrostranici projekta Najadvent.hr predstavit ćemo nominirane Advente sa svim posebnostima i programima koje nude. Kao središnje mjesto projekta, web stranica Najadvent.hr objedinjavat će sve informacije o nominiranima, uz premijerne najave adventskih događanja popraćene bogatim foto i video galerijama, koje će čitateljima služiti kao putokazi koje Advente posjetiti.

Biramo tri najbolja Adventa po izboru čitatelja i tri najbolja Adventa po izboru žirija, a one koji prikupe najviše glasova, Večernji list okrunit će titulom NajAdventa 2022. godine i nagraditi vrijednim statuama Zlatnog, Srebrnog i Brončanog bora.

 

Prijave su u tijeku, stoga pozivamo zainteresirane gradove, općine, turističke zajednice i sve ostale da prijave svoj Advent i krenu u osvajanje Zlatnog bora!

Prijave u tijeku

Ovi Adventi su se već prijavili, požurite i vi!
KAŠTELA
KOPRIVNICA
RAB
SAMOBOR
SPLIT
TRILJ
VELIKA GORICA
VINKOVCI

 

Glasače očekuju vrijedne nagrade, stoga pratite objave u Večernjem listu i na portalu Vecernji.hr, posjetite web stranicu Najadvent.hr i dajte svoj glas za najljepši Advent u Hrvatskoj!