Izbornik
Naslovnica Vijesti Hrvatska
Stoje projekti

Gradonačelnik Habuš pozvao vijećnike na dogovor o novom proračunu

Goran Habuš
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
Goran Habuš za izradu proračuna predlaže formiranje radne skupine, i ako se oko tog prijedloga okupi više od 13 vijećnika, spreman je uz njihovu garanciju izaći pred Vijeće s novim proračunom

Varaždinski gradonačelnik Goran Habuš danas je pozvao gradske vijećnike na dogovor i konsenzus oko donošenja proračuna za 2017. godinu.

- Ostajem kod ocjene kako je i najlošiji proračun bolji od privremenog financiranja kakvo imamo sada, zbog kojeg nam stoje projekti, a grad se nalazi u svojevrsnoj blokadi. Predlažem da se okupimo u interesu građana i ne gubimo vrijeme,  te da se potrudimo dobiti proračun što prije, do kraja siječnja što će omogućiti normalno funkcioniranje Grada Varaždina - pozvao je Habuš.

Za izradu proračuna predlaže formiranje radne skupine, i ako se oko tog prijedloga okupi više od 13 vijećnika, spreman je uz njihovu garanciju izaći pred Vijeće s novim proračunom.

- Moja ruka je pružena, želim postići suradnju i otvoren sam za sve razgovore o toj temi - poručuje Habuš. Podsjetimo, Grad Varaždin je na privremenom financiranju u provom tromjesečju jer proračun koji je predložio Habuš nije dobio dovoljan broj glasova.