Izbornik
Naslovnica Vijesti
Duhovna obnova na Buškom jezeru

Gradski dužnosnici zajedno s gradonačelnikom na hodočašću u BiH

Damir Jelić
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Trideset i pet pročelnika, direktora i ravnatelja škola i ustanova, na čelu s gradonačelnikom i dogradonačelnicima kao i predsjednikom Vijeća na duhovnoj obnovi bit će do subote

I ove godine, osmu zaredom, gradonačelnik Karlovca Damir Jelić (HDZ) organizirao je duhovnu obnovu u samostan Karmela sv. Ilije na Buško jezero u BiH, za gradske dužnosnike i čelnike gradskih tvrtki. Duhovnu obnovu prati edukacija i stručno usavršavanje.

Trideset i pet pročelnika, direktora i ravnatelja škola i ustanova, na čelu s gradonačelnikom i dogradonačelnicima kao i predsjednikom Vijeća otputovali su u četvrtak te će na Buškom jezeru boraviti do subote. Iz gradske uprave istakli su kako troškove same edukacije snose polaznici osobno. 

- Krivo mi je! Htio sam da gradonačelnik pozove i nas vijećnike. Moja želja je bila s gradonačelnikom moliti u drugoj državi da nas Bog spasi ovakve vlasti. Da se probudimo i na izborima kažemo: DOSTA JE BILO! - komentirao je edukaciju, na svome Facebooku, HNS-ov karlovački gradski vijećnik Nikola Badovinac.