Izbornik
Naslovnica Vijesti Hrvatska
Varaždin

Izabrani pobjednici akcije 'Čovjek - ključ uspjeha u turizmu'

Grad Varaždin dodijelio nagradu za turizam
Foto: Grad Varaždin
Priznanja i novčane nagrade pobjednicima je uručio gradonačelnik Goran Habuš koji je ujedno i predsjednik TZ-a

Podjelom priznanja završila je akcija Turističke zajednice grada Varaždina "Čovjek - ključ uspjeha u turizmu". Gradonačelnik Goran Habuš, koji je ujedno i predsjednik TZ-a, pobjednicima je uručio priznanja i novčane nagrade.

Najboljim je kuharom proglašen Mario Presečki iz restorana Angelus, najbolja je konobarica Marija Bužanić iz hotela Varaždin, dok je u kategoriji voditelja hrane i pića najboljim proglašen Miljenko Kranjčec iz Park Boutique hotela. Najboljom je djelatnicom hotelskog domaćinstva proglašena Marina Jagić iz hotela Varaždin, a iz istog hotela dolazi i najbolja recepcijska djelatnica Lucija Zajec Kiseljak.

Katica Bomeštar-Herceg pobijedila je u kategoriji turistički vodič, a Antun Vidović iz Parkova najbolji je hortikulturalni djelatnik. U kategoriji organizator putovanja ili agencijski djelatnik najbolja je Sandra Pavlinić iz agencije Varaždintours, a djelatnik Policijske uprave Varaždin Mario Polančec najbolji je policajac.

Prvi put dodijeljena je i nagrada u kategoriji privatni iznajmljivač, koju je primio Martin Kamenić, vlasnik Apartmana Julijan. Grad Varaždin i Turistička zajednica raspisali su i natječaj za adventsko uređenje prostora ispred poslovnih prostora u povijesnoj jezgri, a tema je bila božićno drvce. Pobijedila je knjižara Trap nagrađena s 3000, kuna, druga je slastičarnica Piece of cake koja je dobila 2000 kuna, a treće mjesto i 1000 kuna osvojio je Centar za informiranje i savjetovanje o karijeri.