Izbornik
Naslovnica Vijesti Hrvatska
Svjetski kup na Sljemenu

Nika Fleiss školarcima podijelila ulaznice za Snježnu kraljicu

Nika Fleiss dijelila ulaznice za Snježnu kraljicu u OŠ Dubovac
1/5
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
Riječ je o zajedničkoj akciji Hrvatskog skijaškog saveza i Hrvatskog školskog športskog saveza koja traje već pet godina i u sklopu koje svake godine učenicima podijele oko 600 ulaznica za Sljemensku utrku

- Ponosna sam što možemo omogućiti učenicima osnovnih i srednjih škola diljem Hrvatske da dođu na Svjetski kup na Sljeme, jer upravo u školama izvan Zagreba ima velik broj talentiranih mladih sportaša, pa i skijaša. Eto, u ovoj karlovačkoj školi oduševilo me koliko veliku, modernu i lijepu dvoranu imaju učenici, te koliko raznih spotskih aktivnosti mogu provoditi – kazala je Nika Fleiss, poznata hrvatska bivša skijašica koja je u OŠ Dubovac u Karlovcu došla podijeliti ulaznice školarcima za utrku svjetskog skijaškog kupa 'Snježna kraljica' koja će se održati početkom siječnja na Sljemenu u Zagrebu.

Riječ je o zajedničkoj akciji Hrvatskog skijaškog saveza i Hrvatskog školskog športskog saveza koja traje već pet godina i u sklopu koje svake godine učenicima podijele oko 600 ulaznica za Sljemensku utrku.

- Javljaju nam se školarci diljem Hrvatske i dajemo im ulaznice i to nam je želja, obići sve škole u zemlji. Na taj način učenike odgajamo i kako se ponašati na sportskim natjecanjima, kako navijati i veseliti se, nasuprot nasilju na sportskim terenima – kazao je Stjepan Crnokić, stručni suradnik u Hrvatskom školskom športskom savezu.