Izbornik
Naslovnica Vijesti
Poslovni uzlet

Pleternica ulaže u svoje poduzetnike i obrtnike

Pleternica
Foto: PR foto
Cilj seminara je da svi sudionici nauče što je sve potrebno za uspješnu prodaju, kako se najbolje prezentirati, kako optimizirati troškove marketinga te naposljetku kako doći do kupaca, ali i zadržati ih.

Poslovni uzlet strateški je projekt Poslovnog dnevnika pokrenut početkom 2014. godine. Osnovna ideja bila je promocija uspješnih malih i srednjih poduzeća te obrta kroz širenje pozitivnih poduzetničkih priča u medijima. Pozitivne poduzetničke priče proširile su se na besplatne seminare za poduzetnike te na niz panel diskusija diljem cijele Hrvatske, koje tematiziraju najrazličitija pitanja i probleme s kojima se svakodnevno susreću poduzetnici, ali i lokalne samouprave kojima je u cilju što brži i jači razvoj poduzetništva na njihovim područjima.

Poslovni dnevnik kroz takav projekt pomaže poduzetnicima informirajući širu hrvatsku javnost o njihovim uspjesima i omogućuje im alate da postanu još bolji, uspješniji te da ostvaruju rast poslovanja.

Ove godine po prvi puta Poslovni uzlet dolazi u Pleternicu. U suradnji s Gradom Pleternicom, Poslovni dnevnik osmislio je zanimljivu panel diskusiju i višesatni seminar o prodaji i marketingu proizvoda. Manifestaciju će otvoriti glavni urednik Poslovnog dnevnika, gospodin Vladimir Nišević i gradonačelnica grada Pleternice, gospođa Antonija Jozić. Po završetku uvodnih govora održat će se panel diskusija “Razvoj poduzetništva u Pleternici“ na kojoj će sudjelovati uspješni poduzetnici i poljoprivrednici s područja Pleternice te svojom pričom i iskustvom motivirati sve prisutne i potaknuti na unaprjeđenje poslovanja. Nakon panel diskusije, Poduzetnički centar Pleternice (PCPL) predstavit će "Program razvoja gospodarstva Grada Pleternice".

Najinteresantniji dio uzleta svakako je seminar pod nazivom "Prodaja i marketing proizvoda" kojeg će održati Ivana Radić, magistra znanosti iz područja marketinga i vlasnica tvrtke PResent communications, i Ivana Fakin, specijalistica digitalnog marketinga i ekonomistica koja kreativno razvija komunikacijske koncepte i digitalna rješenja projekta Poslovnaedukacija.hr, a pritom je i suosnivačica Content & Digital Studia Scarabei, specijaliziranog za digitalni marketing edukacijske branše, te digitalni marketing malih i srednjih poduzeća. Na seminaru će se prolaziti svi ključni koraci za uspješnije nalaženje kupca te unaprjeđenje prodaje. Sudionici seminara osvijestit će po čemu su baš oni posebni na tržištu i dobiti odgovore na pitanja kako odrediti ciljne skupine kupaca, koje kanale promocije koristiti te kako svoje proizvode i usluge prezentirati. U zadnjem dijelu seminara svi prisutni naučit će kako se predstaviti na Internetu i time povećati vidljivost svog brenda i prodaju svojih proizvoda.

Cilj seminara je da svi sudionici nauče što je sve potrebno za uspješnu prodaju, kako se najbolje prezentirati, kako optimizirati troškove marketinga te naposljetku kako doći do kupaca, ali i zadržati ih.

Pleternica je proglašena gradom budućnosti i uvrštena među osam tisuća pametnih gradova u svijetu što pokazuje volju poduzetnika, obrtnika i svih ostalih dionika za ulaganjem u grad, ali i znanje i napredak njihovih pojedinaca. Stoga dođite na Poslovni uzlet grada Pleternice, 23. ožujka 2018. u konferencijsku dvoranu Hrvatske knjižnice i čitaonice Pleternica (Vinogradska 3), s početkom u 9:30 sati i uložite u svoju budućnost. Pozivaju se svi poduzetnici, vlasnici OPG-ova, obrtnici i drugi zainteresirani građani da se odazovu Poslovnom uzletu i obogate svoje znanje te saznaju novitete iz željenog područja.

Iako je seminar besplatan, broj mjesta je ograničen stoga Vas ljubazno molimo da svoje mjesto osigurate na linku za PRIJAVU , broju telefona 01 6326 030 ili na e-mail adresi: poslovni-uzlet@poslovni.hr.

Detaljni program Poslovnog uzleta grada Pleternice možete pregledati OVDJE!

tvornica Ulaganje u razvoj Poduzetnicima dodijeljeno milijun kuna bespovratnih potpora otpad smanjenje količine otpada Daruvaru odobrena bespovratna sredstva za izgradnju reciklažnog dvorišta