Izbornik
Naslovnica Vijesti
21. prodajni centar

U novom Pevecu posao za 50 radnika, najavljuje se otvaranje novih radnih mjesta

U Slavonskom Brodu otvoren novi Pevec
1/6
Foto: Ivica Galović/Pixsell
Iz kompanije su najavili daljnje proširenje prodajne mreže, pa će tako do kraja ove godine otvoriti još dva prodajna centra, u Sisku i Čakovcu

Trgovački lanac Pevec danas je na oko 5.000 četvornih metara iznajmljenog prostora  u Slavonskom Brodu otvorio svoj 21. prodajni centar i drugi ove godine u Hrvatskoj. Na policama se našlo više desetaka tisuća raznih artikala, s naglaskom na segment "uradi sam" i opremu za dom i vrt ili pak hobi.

Posao je u novom prodajnom centru pronašlo pedesetak radnika, a ovisno o potrebama u veleprodaji i dostavi moguća su i dodatna zapošljavanja. Iz kompanije su najavili daljnje proširenje prodajne mreže, pa će tako do kraja ove godine otvoriti još dva prodajna centra, u Sisku i Čakovcu.

- Ova si je uprava zadala vrlo ambiciozan zadatak, da budemo jedna od najuspješnih hrvatsjih trgovačkih tvrtki. Izrasli smo praktično iz stečaja i pepela i krenuli ispočetka. Danas je Pevec tvrtka koja sve svoje obveze plaća na vrijeme. Svi naši zaposlenici primaju plaće do sedmog u mjesecu, imaju regres, božićnicu, uskrsnicu i trinaestu plaću. Imamo dobar tim i vjerujem da smo na dobrom putu - rekao je predsjednik Uprave Peveca Jurica Lovrinčević. Uz domaće kupce, Pevec u Slavonskom Brodu računa i na kupce iz susjedne BiH, kojima će zbog povrata poreza kupnja biti nešto jeftinija.