Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska
krenula je prodaja karata za direktnu liniju Rijeka-Beograd

Air Serbia dolazi na Zračnu luku Rijeka

Foto: Borna Filic/PIXSELL
Air Serbia je srpska nacionalna aviokompanija koja leti do ukupno 49 destinacija u Europi i na Mediteranu, a ima i direktne linije za Bliski istok i Sjevernu Ameriku

Nakon rekordne 2018. godine, uz već potvrđena 3 nova avioprijevoznika za ljetnu sezonu 2019.g.: Lufthansu, Voloteu i TUI, potvrđen je i dolazak Air Serbie na Zračnu luku Rijeka, javljaju iz Primorsko-goranske županije.

Projekt je financijski težak 7,1 milijun kuna, a čak 6 milijuna kuna osigurano je iz eu fondova Kreće izgradnja Centra za velike zvijeri u Staroj Sušici

Air Serbia je srpska nacionalna aviokompanija koja leti do ukupno 49 destinacija u Europi i na Mediteranu, a ima i direktne linije za Bliski istok i Sjevernu Ameriku te posredstvom Etihad Airways-a nudi direktne letove do međunarodnih odredišta u Aziji, Australiji i Africi. Na njihovoj mapi destinacija od danas će se naći i Rijeka.

Naime, krenula je prodaja karata za direktnu liniju Rijeka-Beograd, na kojoj će zrakoplovi Air Serbije ATR kapaciteta 66 sjedišta i A319 kapaciteta 144 sjedišta, prometovati svaki utorak i petak u razdoblju od 04.06. do 25.10.2019. Potvrđeno je i da će navedena linija nastaviti prometovati i u zimskom razdoblju, što znači da će tijekom cijele godine postojati direktna zračna veza između Rijeke i Beograda.

Krčki most INICIJATIVA Mostarina na Krčkome mostu treba se ukinuti

Uvođenje direktne redovne linije Rijeka-Beograd predstavlja značajan iskorak za regiju, budući da je ista uvedena nakon gotovo 30 godina, kada je u bivšoj državi prometovala čak 2 puta dnevno.