Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
primopredaja opreme

Belišće ulaže u Bocanjevce, stvaraju se dodatni uvjeti za etno selo

Belišće ulaže u Bocanjevce
Foto: Grad Belišće
Ovim ulaganjima stvorili su se i dodatni uvjeti kako bi turističke agencije uvrstile etno selo Bocanjevce u svoje programe kao jedino etno selo u Slavoniji

U prostorijama Hrvatskog doma u Bocanjevcima obavljena je primopredaja opreme vrijedne 168.521,88 kn s PDV-om, koju je prema zahtjevu Povjerenstva za razvoj prigradskog naselja Bocanjevci financirao grad Belišće.

Obnova vrtića Maslačak u Belišću Podizanje energetske učinkovitosti Obnavlja se vrtić Maslačak, a dobit će i solarnu elektranu

Prostorije društvenog doma sada krase novi stolovi i stolice te pribor za 200 osoba. Grad Belišće je udovoljio i višegodišnjoj želji mještana te su postavljena i tri klima uređaja snage 5,3 kW svaki. Obnovljena je i kompletna sanitarna oprema u sanitarnim čvorovima u vrijednosti 13.894,04 kn s PDV-om, izvijestili su iz Belišća.

Ovim ulaganjima stvorili su se i dodatni uvjeti kako bi turističke agencije uvrstile etno selo Bocanjevce u svoje programe kao jedino etno selo u Slavoniji, a svakako će pružiti i ugodan boravak svim gostima u Bocanjevcima povodom manifestacija koje se već tradicionalno obilježavaju.

U ime grada Belišća opremu su predali zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić i pročelnica Upravnog odjela za komunalno stambene djelatnosti i uređenje naselja Kata Budimir-Varžić, a preuzeo povjerenik za razvoj prigradskog naselja Bocanjevci Bojan Vuksanić.

radovi Projekt od 2,6 milijuna kn Uređivat će cestu u Belišćanskoj i Gupčevoj