Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
na 25. obljetnicu

Biskup blagoslovio spomen-obilježje blaženici

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija

U povodu 25. obljetnice prijenosa zemnih ostataka blažene Marije Propetog Isusa Petković iz Rima u njezino rodno Blato, na ulazu u mjesto biskup dubrovački Roko Glasnović blagoslovio je spomen-obilježje posvećeno blaženici, nakon što je predvodio svetu misu.

Prigodnim riječima okupljenim vjernicima su se obratili i potpredsjednik Vlade Branko Bačić, župan Nikola Dobroslavić te načelnik Općine Blato Ante Šeparović.

Spomen-obilježje sufinancirano je sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU, Dubrovačko-neretvanske županije, Općine Blato i donacijama vjernika.

Potpore poljoprivrednicima Potpore male vrijednosti Uručeni ugovori poljoprivrednicima JEDAN DIO opreme je obnovljen, a dijelom je riječ o opremi koju ambulanta prije nije ni imala, istaknuo je ravnatelj Doma zdravlja Dubrovnika Branko Bazdan dubrovačko-neretvanska županja Ambulanti Slano uručena vrijedna oprema za dvije ordinacije SREDSTVA Europske unije golema su financijska poluga za investicije u energetsku učinkovitost zgrada "Obovljene zgrade više štede i više vrijede" Dubrovačkoj bolnici najviše novca za energetsku obnovu