Izbornik
Naslovnica Županije Koprivničko-križevačka
Križevci

Blagoslovljena gradska uprava

Križevci
Foto: Grad Križevci
Vladika križevački monsinjor Nikola Kekić najavio je proslavu blagdana Tri svetitelja zaštitnika Križevačke grkokatoličke eparhije, svečanu liturgiju 30. siječnja i obilježavanje deset godina Katedralnog zbora koje će se održati 22. veljače

Gradonačelnik Križevaca Mario Rajn održao je tradicionalni prijam za svećenike i časne sestre s područja Križevaca kako bi im zahvalio na suradnji u 2018. godini. Vjeruje da će se dobra suradnja nastaviti i u ovoj godini. Na prijmu je bio i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren. 

Rodni list Križevci Građani više ne moraju dostavljati rodne listove, smrtne listove ili domovnice

Vladika križevački monsinjor Nikola Kekić najavio je proslavu blagdana Tri svetitelja zaštitnika Križevačke grkokatoličke eparhije, svečanu liturgiju 30. siječnja i obilježavanje deset godina Katedralnog zbora koje će se održati 22. veljače. 

U ime biskupa Bjelovarsko-križevačke biskupije mons. Vjekoslava Huzjaka govorio je prečasni Stjepan Soviček koji je naglasio važnost zajedništva, brigu za vjeru, kulturu i čovjeka. Preč. Soviček je i blagoslovio prostor gradske uprave i zaposlenike.

Križevci Križevci Bolji razglas u sportskoj dvorani Dubrovnik Tradicionalno Blagoslov prostora Grada Dubrovnika