Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
LJETNA RAZBIBRIGA

Bogat program za djecu u Parku kestenova

Foto: Grad Kutina
Povratak Ljetne razbibrige započinje 30. lipnja 2021. veselim programom

S dolaskom toplijih dana i završetkom školske godine u gradu Kutini priprema se niz zabavnih i edukativnih aktivnosti za najmlađe stanovnike.

EKOPROJEKT Školarci izradili kućice za bube i ptice

Kao i u prethodnih 11 godina, i u 2021. godini održat će se ljetne radionice za djecu predškolskog i školskog uzrasta koje su postale nezaobilazni dio djetinjstva djece Kutine koja rado sudjeluju u kreativnim i zabavnim sadržajima koje organiziraju kutinske udruge i ustanove (Grad Kutina, Knjižnica i čitaonica, Muzej Moslavine, Udruga OSI, Modelarski centar, osnovne škole i mnogi drugi).

Prijave za sudjelovanje na radionicama već uvelike pristižu, no poziv je i dalje otvoren za sve zainteresirane sudionike koji se mogu javiti u Grad Kutinu na e-mail vlahek@kutina.hr. Ovogodišnje radionice održavat će se od 30. lipnja do 29. srpnja, svakog utorka i četvrtka od 18.30 do 20.30 sati u Parku kestenova, Trg kralja Tomislava.

Sve radionice bit će u skladu s epidemiološkim preporukama te organizatori mole sve polaznike da ih se pridržavaju. Povratak Ljetne razbibrige započinje 30. lipnja 2021. veselim programom u zabavnom parku uz nastup veselih i rasplesanih mažoretkinja Grada Kutine koje će otvoriti ovogodišnju Ljetnu razbibrigu.

MANIFESTACIJA PODRAVSKI MOTIVI 3. I 4. SRPNJA NA ZRINSKOM TRGU Podravka priprema tradicionalna podravska jela

Organizator, “Koordinacijski odbor Kutina - Grad prijatelj djece”, poziva sve da im se pridruži u ovoj ljetnoj avanturi.