Izbornik
Naslovnica Gradovi Koprivnica
MANIFESTACIJA PODRAVSKI MOTIVI 3. I 4. SRPNJA NA ZRINSKOM TRGU

Podravka priprema tradicionalna podravska jela

Foto: Robert Mihaljević
Podravkini kuhari na Renesansnom festivalu

Tradicionalna koprivnička manifestacija Podravski motivi ove će se godine održati u ljetnom terminu, 3. i 4. srpnja, odnosno u subotu i nedjelju.

Dodijeljen novac umjetnicima i manifestacijama Ove godine konačno idu Jazz festival, Iz bakine škrinje i FIUK

Najveći sajam naivne umjetnosti na otvorenom bit će opet na Zrinskom trgu, a ostatak programa i sadržaja odvijat će se uz pročelje parka i u parku. Službeno otvorenje 27. Podravskih motiva bit će u subotu 3. srpnja u 10.30 sati na Zrinskom trgu uz glazbeni nastup Bemian dueta, otkrili su iz TZ-a Grada Koprivnice.

Ljetno izdanje manifestacije odvijat će se kroz glavnu temu, a to je kopriva. Udruga i obrtnici za posjetitelje će pripremiti razne delicije i proizvode od koprive. Tu je i tradicionalna prodajna izložba kolača udruga žena u nedjelju prijepodne pod pokroviteljstvom. Podravka će imati prezentaciju “Podravkina obeda” u subotu oko 12 sati.

NA PLEŠIVICI Međunarodni dan joge

Vrhunski Podravkini kuhari pripremat će tradicionalna podravska jela koja će se moći kušati na Zrinskom trgu, dok će se najmlađi moći zabaviti u Lino igraonicama. U sklopu manifestacije od 2. do 4. srpnja održat će se “Craft beer fest-Koprivnica”. Glavni sponzor ovogodišnjih Podravskih motiva je Podravka.