Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Zahtjevi se zaprimaju u Gradu Slatini još danas

Božićnice za umirovljenike od 200 kn

Foto: Mihaela Feldi
Iznos od 200 kuna dobit će Slatinčani s mirovinom do 1500 kuna

Umirovljenicima s najnižim mirovinama na području grada Slatine i ove će godine stići božićnica od 200 kuna koja će im uljepšati božićne blagdane.

velika proslava Stoljetni jubilej Župe sv. Josipa u Slatini

Naime, Grad Slatina svim će umirovljenicima koji primaju mirovinu do 1500 kuna isplatiti božićnicu, što će zasigurno mnogima obogatiti blagdanski stol. Kako bi ostvarili ovu gradsku pomoć, umirovljenici su u Gradsku upravu trebali dostaviti popunjen zahtjev za ostvarivanje prava na božićnicu umirovljenika za 2019. godinu, uz predočenje preslika odreska od mirovine za prethodni mjesec ili potvrde o visini mirovine za prethodni mjesec koje je izdao Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje, osobne iskaznice, dokumenta iz kojeg je vidljiv OIB umirovljenika i tekućeg računa i IBAN-a tekućeg računa.

Umirovljenici zahtjev mogu predati još danas (2. prosinca) do 14 sati, u Gradskoj upravi Grada Slatine, na adresi Trg sv. Josipa 10, soba broj 14. Božićnica će se isplaćivati u visini od 200 kuna, počevši od 10. prosinca, i na tekuće račune umirovljenika. – Grad Slatina na ovaj način želi umirovljenicima s najnižim mirovinama sretan i blagoslovljen Božić – poručuju u slatinskoj Gradskoj upravi.