Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
slavonski brod

Brončane ploče za Olića, Mandžukića i Rakitića

Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Na središnjem gradskom trgu Korzu u Slavonskom Brodu u njihovu su čast otkrivene tri nove brončane spomen-ploče s njihovim imenima. Mandžukić i Olić došli su na svečanost, dok je Rakitić bio spriječen reprezentativnim obvezama

Trima proslavljenim članovima hrvatske nogometne reprezentacije iz Brodsko-posavske županije, Mariju Mandžukiću, Ivici Oliću i Ivanu Rakitiću, na poseban je način u povodu osvajanja srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji odana velika zahvalnost. Na središnjem gradskom trgu Korzu u Slavonskom Brodu u njihovu su čast otkrivene tri nove brončane spomen-ploče s njihovim imenima. Mandžukić i Olić došli su na svečanost, dok je Rakitić bio spriječen reprezentativnim obvezama.

Kinezi Kinezi na putovanja troše 300 mlrd. USD, a putovnicu ih ima 6 posto Zbog Vatrenih je buking u Kini skakao i 300 posto

– Drago mi je da sam ovdje i da vas opet vidim, ovo je velika čast. Hvala što ste mi bili podrška tijekom cijele karijere i u reprezentaciji – rekao je Mandžukić okupljenima.

Mandžukić je otprije počasni građanin Slavonskog Broda, Ivan Rakitić Sikirevaca, dok je Ivica Olić iz Davora. Uz to, Mandži i Oli ove će godine biti dodijeljene i povelje zahvalnosti Brodsko-posavske županije. – Drago mi je što ste se okupili u tako velikom broju. Vidim da su neki pobjegli i iz škole, ali ne brinite se – Mario će vam poslije dati ispričnice – rekao je Olić kroza smijeh i dodao: – Sjećanja su još uvijek svježa i sigurno će potrajati, ali nešto ovako, ove ploče, ostat će i kada mi jednoga dana budemo stari.

Tri brončane ploče krase središnji trg u Slavonskom Brodu zahvala vatrenima Mandži, Oli i Raketi brončane ploče