Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Moto susreti

Brzi motori, rock'n'roll i dobra zabava u Brodu

Ulaz za bajkere na Poloj i ove je godine besplatan, dok svi ostali plaćaju ulaznicu, 70 kuna za oba dana
1/2
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Na dvama glamuroznim koncertima nastupit će Hladno pivo, Alen Islamović & band, Let 3 i drugi

Popularno slavonskobrodsko izletište Poloj i ove će godine od 10. do 12. svibnja postati bajkerski centar Hrvatske. Atraktivne utrke ubrzanja na Zapadnoj veznoj cesti, stunt show, defile gradskim ulicama samo su neki od sadržaja u kojima će uživati sudionici i posjetitelji tradicionalnih, 16. Mega bikers susreta. Glazbeno-zabavni program obilovat će nastupima vrhunskih rock sastava iz Hrvatske i inozemstva.

Na dvama glamuroznim koncertima nastupit će Hladno pivo, Alen Islamović & band, Let 3 i drugi. Brodska motorijada jedna je od najvećih manifestacija tog tipa u jugoistočnoj Europi, koja svake godine okupi tisuće bajkera i zaljubljenika u brze i snažne motore, rock and roll i dobru zabavu.

Naravno, cijelo vrijeme dobra zabava zajamčena je i u šatorima, uz obilje ponude jela i pića. Ulaz za bajkere na Poloj i ove je godine besplatan, dok svi ostali plaćaju ulaznicu. Cijena za oba dana je 70 kuna.

Putnici na kruzeru su turisti iz Velike Britanije i došli su u organizaciji putničke agencije "Saga River Cruise" Plijenio pozornost Kruzer sa škotskim turistima uplovio u Slavonski Brod