Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
od 4. do 7. ožujka

Centar za razvoj poziva na motivacijsku radionicu

računala
Foto: Filip Kos/PIXSELL/ilustracija
Projekt je vrijedan gotovo 1,7 milijuna kuna, a financira se u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda (ESF)

Centar za razvoj Brodsko-posavske županije organizira u sklopu projekta “Suradnja za uspjeh 3” četverodnevnu Motivacijsku radionicu s temama “Tko smo mi i zašto smo tu”, “Ključne osobne i poslovne kompetencije” te “Poslovna komunikacija”. Radionica će se održati od 4. do 7. ožujka u brodskoj Klasičnoj gimnaziji, a zainteresirani se mogu prijaviti s pomoću elektroničke prijavnice dostupne na web-stranicama partnera. U sklopu projekta održat će se i radionice o poslovnom planiranju, usavršavanju za montera dizala te informatička radionica. Sudjelovanje na svim radionicama je besplatno.

Projekt je vrijedan gotovo 1,7 milijuna kuna, a financira se u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda (ESF). Partneri u provedbi su Županija, udruga Vrapčići i HZZ. 

ravnatelji Ravnatelji županijskih srednjih škola na stručnom skupu u Dubrovniku ‘Po pravilniku, ravnatelj odgovara za zaposlenike, a mogu mu zaposliti osobu o kojoj ništa ne zna’ BPŽ Doprinos razvoju gospodarstva i poduzetničke klime Potpisani ugovori za program usavršavanja menadžera