Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Sport

Članovi Kajak - kanu kluba Marsonia nastavljaju s uspjesima, Županija obećala pomoći

Kajak - Kanu klub Marsonia
Foto: Brodsko-posavska županija
Vesna Tot na sljedećim natjecanjima pokušat će izboriti vizu za nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine

U sklopu svojih redovitih aktivnosti zamjenik brodsko-posavskog župana Damir Mirković primio je predstavnike Kajak – kanu kluba Marsonia i to predsjednika Zdenka Jambrešića, trenera Igora Krajinu, mladu hrvatsku reprezentativku Vanesu Tot te predsjednika Zajednice športskih udruga BPŽ-a Josipa Samardžića. Dožupana su upoznali s najnovijim uspjesima i rezultatima u pojedinačnim i klupskim natjecanjima.

Stručnjaci su utvrdili da pravilno oranje povećava prinose u poljoprivredi Slavonska budućnost Još ima mladih koji žele ostati u Hrvatskoj i živjeti od rada na zemlji

Istaknuli su kako je naša najuspješnija kanuistica i standardna reprezentativka Vanesa Tot nastavila nizati uspjehe te da je na nedavnom EP-u u kajak-kanu maratonu u Metkoviću u disciplini kanua jednokleka za seniorke bila druga. Vanesa će idući mjesec nastupiti na SP-u u Portugalu, a već dogodine pokušat će izboriti nastup na OI u Tokiju.

Predstavnici kluba pozvali su Mirkovića da im se pridruži na jednom od treninga. Mirković je obećao da će Županija pomoći klubu u nabavi opreme i novčanom potporom olakšati pripreme za buduća natjecanja.     

Srednja škola M.A.Reljkovića Energetska obnova Srednja škola M. A. Reljkovića štedjet će 71 posto toplinske energije