Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
više od 600 paketa

Crveni križ podijelio pakete i svojim korisnicima uljepšao blagdane

1/2
Foto: Grad Samobor
Crveni križ ovim putem zahvaljuje svim svojim volonterima i predstavnicima mjesnih odbora iz Samobora, Svete Nedelje i Stupnika koji su im pomogli da paketi na vrijeme stignu na sve adrese

Gradsko društvo Crvenog križa Samobora, Svete Nedelje i Stupnika podijelilo je, uoči Božića i Nove godine, pakete ljudima kojima su najpotrebniji.

Uz 315 redovitih paketa i stotinjak složenih u suradnji sa samoborskim sportašima, preko Samoborskog športskog saveza i akcije "Sportsko srce Samobora", uljepšani su ovi blagdanski dani svim korisnicima pomoći.

Milivoj Medven iz tvrtke MM mesna industrija 'Ne želimo prodavati ništa što ne jedemo i sami u svojoj kući i na svome stolu'

No, Gradsko društvo je nabavio i 350 paketa hrane i higijenskih potrepština financiranih sredstvima FEAD fonda, koji su podijeljeni korisnicima zajamčene minimalne naknade, obavijestili su iz Grada Samobora.

Crveni križ ovim putem zahvaljuje svim svojim volonterima i predstavnicima mjesnih odbora iz Samobora, Svete Nedelje i Stupnika koji su im pomogli da paketi na vrijeme stignu na sve adrese.

Zagrebačka županija pomoć za realizaciju Županija dodijelila dodatnih 5 milijuna kuna za projekte gradova i općina