Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
U devet restorana s područja Zagrebačke županije

Do 28. studenog traju ‘Dani okusa hrvatske tradicije’

Foto: Zagrebačka županija
Na menijima u svakome od restorana gosti će moći uživati u češnjovkama s kiselim zeljem, siru s vrhnjem, domaćem špeku od turopoljske svinje, pastrvi na žumberački, goveđim rebrima u portugiscu...

Vinogradarska kuća Braje, restoran Samoborska klet, izletište Vina Kos-Jurišić, seosko domaćinstvo Stara preša, restoran Mon 
Ami, bistro Babriga, restoran Ivančić, krčma “Gabreku 1929.” i izletište Suhina dobro su poznata odredišta u kojima se jede fino i 
domaće. Ovih devet restorana s područja Zagrebačke županije nositelji su standarda Okusi tradicije zagrebačkog kraja, u kojima se od 18. do 28. studenoga ove godine održavaju treći nacionalni “Dani okusa hrvatske tradicije”.

Na menijima u svakome od restorana posebno osmišljenim jelovnicima u tri slijeda po promotivnom cijenama gosti će moći uživati u češnjovkama s kiselim zeljem, siru s vrhnjem, domaćem špeku od turopoljske svinje, pastrvi na žumberački, vinogradarskoj juhi, goveđim rebrima u portugiscu sa žgancima, jabukama u šlafroku…

Najavljujući manifestaciju direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović rekla je da će restorani s područja 
Zagrebačke županije prije svega promovirati tradiciju.

– Želja nam je još više ojačati našu priču od polja do stola s ugostiteljskom ponudom koja je ove godine izvanredna. Nudi se 
kvalitetno, domaće i autohtono – naglasila je Ivana  Alilović.