Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
Ulaganje u infrastrukturu

Do sajmišta asfaltiranom ulicom

Ivan Čehok
Foto: Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
Mještani Biškupca najviše su se žalili na stanje te prometnice koju smo sad uspjeli obnoviti, kaže gradonačelnik Čehok

Varaždinci i gosti do varaždinskog sajmišta dolazit će širokom, asfaltiranom i uređenom ulicom. Gradonačelnik Ivan Čehok sa suradnicima je obišao taj dio grada kako bi se uvjerio završavaju li se radovi u Sajmišnoj ulici, od križanja s Ulicom Ivana Mažuranića do sajmišta.

– Ovo je važna prometnica, ne samo zbog gužvi četvrtkom, kad se ovdje održava sajam, nego i inače. Mještani Biškupca najviše su se žalili na stanje te prometnice. Ona je stvarno bila u jadnom stanju i sad smo je uspjeli obnoviti.

rekordan broj prijava na javni poziv Iz Poduzetničkog fonda rekordna 1,3 milijuna kuna

U ovom trenutku u gradu imamo otvorenih još nekoliko gradilišta. To su radovi u Marofskoj ulici u Kučanu, zatim probijanje izlaza iz Miškinine ulice koja je do sada bila slijepa ulica, a radi se i na Banfici. Možemo s ponosom tako reći da smo ove godine napravili i uredili mnogo ulica u gradu Varaždinu. Ako nam se posreći s vremenom, napravit ćemo još neku – rekao je I. Čehok.

Pročelnik Roberto Krajcer objasnio je da je riječ o 480 metara ulice koja će biti proširena i asfaltirana u širini od šest metara. Građani tu cestu koriste i za prometovanje prema Zagrebačkoj ulici.

Radove izvode djelatnici Poduzeća za ceste Varaždin, a vrijednost im je 400.000 kuna. Novac je osiguran u gradskom proračunu.

novost Pitka voda uskoro na čak 5 lokacija u gradu