Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
Varaždinska županija

Dogovoren model nadoknade nastave u županijskim osnovnim i srednjim školama

Foto: Varaždinska županija
Nadoknada se može organizirati 23. prosinca, od 24. do 28. veljače kada je trebao biti drugi dio zimskih praznika, zatim u četvrtak, 9. travnja, u subotu, 18. travnja, te od 18. do 26. lipnja, do kada će biti produžena školska godina

U osnovnim i srednjim školama čiji osnivač je Varaždinska županija, nadoknada nastave zbog štrajka ove godine će se održati 23. prosinca, a u 2020. godini za vrijeme zimskih praznika te će školska godina 2019./2020. biti produžena.

PROJEKT VRIJEDAN ČETIRI MILIJUNA KUNA U energetsku obnovu idu i zgrade Opće bolnice Varaždin stare od 50 do čak 70 godina

Prijedlog je to sa sastanka zamjenika župana Tomislava Paljaka i pročelnika Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu i sport dr. sc. Miroslava Huđeka s ravnateljima županijskih osnovnih i srednjih škola, koji je održan u ponedjeljak, 9. prosinca, u Varaždinskoj županiji.

Nadoknada se može organizirati 23. prosinca, od 24. do 28. veljače kada je trebao biti drugi dio zimskih praznika, zatim u četvrtak, 9. travnja, u subotu, 18. travnja, te od 18. do 26. lipnja, do kada će biti produžena školska godina.