Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
Pripreme

Dolazi 720 sportaša iz 12 europskih država

Stadion
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Na Slobodi je prije 30 godina održano Juniorsko prvenstvo Europe, za čije je potrebe stadion sagrađen. Atletska staza sad će biti temeljito obnovljena, nabavit će se suvremena atletska oprema, istaknula je Draženka Dević

Europska atletska federacija EA zadovoljna je pripremama za Europsko prvenstvo u atletici 2. liga koje će se u Varaždinu održati 10. i 11. kolovoza. Pročelnica Upravnog odjela za kulturu, obrazovanje i sport Grada Draženka Dević izrazila je zadovoljstvo što će se u Varaždinu, na stadionu Sloboda, ove godine održati to natjecanje.

gradonačelnik Ivan Čehok Gradsko vijeće Iznajmljivači će plaćati 200 kuna poreza

– Na Slobodi je prije 30 godina održano Juniorsko prvenstvo Europe, za čije je potrebe stadion sagrađen. Atletska staza sad će biti temeljito obnovljena, nabavit će se suvremena atletska oprema i stvorit ćemo uvjete da se ovaj bazični sport i dalje razvija u našem gradu – istaknula je.

Očekuje se 720 natjecatelja, nekoliko stotina atletskih djelatnika iz 12 europskih zemalja, među kojima će biti velik broj aktualnih svjetskih, olimpijskih i europskih prvaka. Delegat EA Erich Teigamägi zadovoljan je dosadašnjim pripremama.     

Čehok i Bakić Varaždin i Varteks Traže model prebijanja dugova bicikli Stanje sigurnosti U padu krađa bicikala, nestalo ih je 316