Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska 33 pregleda
virovitičko-podravska županija

Doznajte koji će radovi uskoro započeti na području općine Crnac

Foto: Virovitičko-podravska županija
Javna nabava je u završnoj fazi, slijedi potpisivanje ugovora i odabir izvođača radova

Općina Crnac mala je, ali prepuna velikih i korisnih projekata za normalan život mještana. Kako bi uštedjeli i na samom radu općinske uprave te korištenju Društvenog doma, na zgradi u kojoj se nalaze i dom i uprava, uskoro će krenuti energetska obnova, javljaju iz Virovitičko-podravske županije.

– Javna nabava je u završnoj fazi, slijedi potpisivanje ugovora i odabir izvođača radova. Vrijednost projekta je 898 tisuća kuna. Očekujem da će ti radovi uskoro krenuti i biti završeni ove godine. Isto tako, nominirali smo i projekte izgradnje nogostupa u Zrinskoj ulici u Crncu te obnovu društvenog doma u Suhoj Mlaci i to na Ministarstvo regionalnog razvoja. Moram reći da smo dobili građevinsku dozvolu i za izgradnju novog Mjesnog doma u Milanovcu i samo čekamo jedan od EU natječaja za nominaciju – kaže načelnik Općine Crnac Mato Damjan.

Završena je energetska obnova zgrada 19 osnovnih i srednjih škola čiji je osnivač županija Osječko-baranjska županija najuspješnija u projektima energetske obnove Energetska obnova mijenja uvjete školovanja i zapošljava građevinare