Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Uspješni Brođani

Duspara čestitao kajakašima, kickboksačima i maratonki

1/4
Foto: Ivica Galović/PIXSELL
Najveći uspjeh ostvarila je brodska maratonka Ines Jozić, članica Ultramaraton kluba Mazator, koja je na svjetskoj utrci Wings for Life u Zadru istrčala čak 49 kilometara te osvojila prvo mjesto u ukupnom plasmanu u Hrvatskoj te peto mjesto ukupnog poretka u svijetu

Brodski gradonačelnik Mirko Duspara primio je mlade sportaše i sportašice koji su na nedavnim natjecanjima ostvarili zavidne uspjehe. Kajakaši i kanuisti Olimpika osvojili su pregršt odličja na međunarodnim turnirima u Italiji i Njemačkoj. Klub je osvojio i titulu ekipnog prvaka Hrvatske u kategorijama juniora i seniora, a naslove prvaka pojedinačno su osvojili Antun Novaković, Leona Pavlešin, Antonela Orkić, David Aračić i Denis Folvarek.

Sportaši Prijam kod župana "Sportaši su vrijedni ambasadori županije"

Na popisu uspješnih sportaša i sportašica su i brat i sestra Jan i Petra Mikulić iz Kickboksačkog kluba Tigar Brod“ koji su na prijem došli u pratnji trenera Gorana Ivezića i tate Željka. Mladi su "tigrovi" na državnom prvenstvu u Opatiji osvojili zlatnu i tri srebrne medalje u dvije discipline - light contactu i point fightingu.

Najveći uspjeh ostvarila je brodska maratonka Ines Jozić, članica Ultramaraton kluba Mazator, koja je na svjetskoj utrci Wings for Life u Zadru istrčala čak 49 kilometara te osvojila prvo mjesto u ukupnom plasmanu u Hrvatskoj te peto mjesto ukupnog poretka u svijetu.

Sportaši Kutina Nagrade za AKOSI "Odisej" Kutina Matija Sloup i Matej Kačmarčik najbolji sportaši u Hrvatskoj

Gradonačelnik Mirko Duspara čestitao je brodskim sportašima i sportašicama na postignutim rezultatima te im poželio puno uspjeha i u daljnjem bavljenju sportom.