Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Nagrade za AKOSI "Odisej" Kutina

Matija Sloup i Matej Kačmarčik najbolji sportaši u Hrvatskoj

Sportaši Kutina
Foto: Grad Kutina
Treneru Mihovilu Renduliću dodijeljena je zahvalnica za izniman doprinos u stvaranju vrhunskih sportskih postignuća

AKOSI „Odisej“ Kutina ovogodišnji je dobitnik priznanja Hrvatskog atletskog saveza osoba s invaliditetom za najbolji klub u 2018. godini dok je Matija Sloup dobitnik priznanja za najboljeg seniora te Matej Kačmarčik za najboljeg juniora u prošloj godini. Treneru Mihovilu Renduliću dodijeljena je zahvalnica za izniman doprinos u stvaranju vrhunskih sportskih postignuća.

– Prvi put ovo priznanje odlazi izvan Zagreba, što je samo po sebi izniman uspjeh, a na njemu možemo zahvaliti odličnim uvjetima za rad. Također, zahvaljujemo Gradu Kutini na čelu s gradonačelnikom Zlatkom Babićem što je prepoznao naš trud i zalaganje za sport te nam omogućio bolje uvjete za rad što nam je ujedno i motivacija za još jače treniranje i daljnje uspješne rezultate – poručio je predsjednik AKOSI „Odisej“ Mate Damjanović.

PUNK Energetska obnova u Kutini Bivši “Komitet” pretvoren u poduzetnički inkubator

– Od Grada Kutine uvijek ćete imati podršku, nastojat ćemo iz godine u godinu poboljšavati uvjete rada kluba kako bismo omogućili postizanje još boljih rezultata, ali i kvalitetnije uvjete za druženje članova kluba koji su svojim zajedništvom dokazali veliku međusobnu podršku koja bi sasvim sigurno mogla biti uzor svima – istaknuo je kutinski gradonačelnik Zlatko Babić.

Matija Sloup, kutinski paraolimpijac prošle je godine osvojio zlatnu medalju na EP-u u Berlinu te niz domaćih i međunarodnih nagrada i priznanja, a na svečanoj sjednici za Dan grada dodijeljena mu je i Godišnja nagrada za vrhunska sportska postignuća.

U cilju unapređenja razvoja zajednice i djelovanja za opće dobro, Grad Kutina razvija izuzetno dobru suradnju s udrugama i tako pokazuje spremnost i želju za razvijanjem ravnopravnog partnerskog odnosa s udrugama građana.

Energetska obnova u Kutini Bolji uvjeti za učenike kutinskih škola i mališane u dječjem vrtiću Otvoreno Svjetsko prvenstvo u streljaštvu za osobe s invaliditetom u Zagrebu Osiguravanje pristupačnosti Osobe s invaliditetom lakše na događanja u Pučko otvoreno učilište Kutina