Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Potpisani ugovori

Energetska obnova zdravstvene stanice i tri škole

Foto: Osječko-baranjska županija
U posljednjih godinu i pol u ukupno 54 projekta energetske obnove investirano je gotovo 200 milijuna kuna, a tako županija u svakoj općini ima barem jednu investiciju, kaže župan Anušić

Župan Ivan Anušić potpisao je proteklog tjedna još četiri ugovora s izvođačima radova energetske obnove koju Osječko-baranjska županija provodi u okviru projekta energetske obnove u zgradama javnog sektora.

Ambulanta fizikalne medicine od sada na usluzi stanovnicima Baranje Baranjci više ne moraju putovati i do 52 kilometra na terapije

To su projekti za OŠ "August Harambašić" u Donjem Miholjcu, OŠ Ivana Brnjika Slovaka u Jelisavcu, Područnu školu Breznica Našička i Zdravstvenu stanicu Magadenovac. Ukupna vrijednost projekta iznosi 11 milijuna kuna.

– U posljednjih godinu i pol u ukupno 54 projekta energetske obnove investirano je gotovo 200 milijuna kuna, a tako županija u svakoj općini ima barem jednu investiciju. Time povećavamo gospodarske aktivnosti, podižemo kvalitetu života i rada u tim prostorima, a ostvarit ćemo i velike uštede u energiji – kaže župan Anušić.