Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
nastavak ulaganja u zdravstvo i poboljšanje uvjeta za zdravstvenu njegu i skrb stanovnika

Energetski će se obnoviti zgrada Opće medicine

Foto: Grad Virovitica
Osim toga, obnovit će se i Dom zdravlja u Slatini te ambulanta u Bušetini

Kroz projekt "Energetska obnova i korištenje obnovljivih izvora energije u zgradama javnog sektora" Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, kao i Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, ovog proljeća kreće energetska obnova zgrade Opće medicine u Gradu Virovitici.

Nakon energetske obnove ušteda godišnje toplinske energije za grijanje iznosit će 73,18 % Dodijeljeno 6 milijuna kuna za energetsku obnovu škole

Osim toga, obnovit će se i Dom zdravlja u Slatini te ambulanta u Bušetini. Nositelj projekta energetske obnove za zgradu Opće medicine je Virovitičko-podravska županija, a projekt je izrađen u suradnji s Razvojnom agencijom VIDRA.

To će biti nastavak ulaganja u zdravstvo i poboljšanje uvjeta za zdravstvenu njegu i skrb stanovnika.

Energetska obnova škola u Osječko-baranjskoj županiji Osječko-baranjska županija Županija obnavlja 19 škola

Podsjetimo, nedavno je otvorena nova zgrada ambulante u Čađavici, kao i novo opremljeni odjeli Opće bolnice Virovitica. To je tek dio ulaganja u zdravstvo na području Virovitičko-podravske županije.

Gradi se aneks b1 dnevne bolnice, a u energetsku obnovu će i upravna zgrada Opće bolnice Virovitica i društveni dom u krugu VTC bolnice.

Osijek - Promocija magistara medicinsko laboratorijske dijagnostike kojima drzava ne priznaje diplome/Ilustracija u petak potpisivanje ugovora Gradonačelnik prihvatio: Povećavaju broj novih stipendija s 10 na 18