Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska
vraća se nakon 10 godina

Evo gdje možete kupiti ulaznice za Doru

Foto: Sinisa Hancic/PIXSELL
Dora će se u Opatiji održati 16. veljače 2019. godine, a s početkom godine započela je i pretprodaja ulaznica po popularnoj cijeni od 50 kuna za slobodno sjedenje na tribini

Početak 2019. godine u Gradu Opatiji definitivno će biti u znaku velikog povratka Dore koja se u taj grad vraća nakon izbivanja od čak deset godina.

Sportska dvorana “Marino Cvetković” ugostit će izbor hrvatske pjesme za Eurosong, a to je već dulje vrijeme i velika želja brojnih građana i ljubitelja tog europskog izbora najbolje pjesme s obzirom na to da dosadašnji izbori žirija nisu baš ostvarivali najbolje plasmane.

Zdravica u Opatiji Opatija Šampanjac u podne i sretna nova na devet jezika

Dora će se u Opatiji održati 16. veljače 2019. godine, a s početkom godine započela je i pretprodaja ulaznica po popularnoj cijeni od 50 kuna za slobodno sjedenje na tribini.

Ulaznice se mogu kupiti u uredu Festivala Opatija, putem sustava MojeKarte te na svim njihovim prodajnim mjestima.

Te večeri će se gledateljima, publici i članovima žirija predstaviti 16 novih pjesama koje su prošle na natječaju HRT-a.

Pobjednika će, u omjeru 50% : 50%, birati publika i stručni ocjenjivački sud. U slučaju izjednačenog rezultata, odlučujući će glas imati publika.

svi su pozvani Opatijski kukali pozivaju na novogodišnje kupanje u moru