Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska
Opatija

Šampanjac u podne i sretna nova na devet jezika

Zdravica u Opatiji
1/15
Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Novogodišnju čestitku Opatijcima i svim posjetiteljima sat vremena kasnije uputili su i opatijski "kukali" (čakavski: galebovi), koji su na opatijskoj plaži Slatina otvorili ovogodišnju sezonu kupanja te su iz mora

Tisuće gostiju sudjelovale na tradicionalnoj novogodišnjoj zdravici u podne na terasi hotela "Kvarner",  uz nastup Puhačkog orkestra Lovran i prigodne čestitke na devet jezika.

Hrvatski muzej turizma primljen je u NEMO Opatijski muzej dobio prestižno stručno priznanje

Svi su nazdravili pjenušcem iz čaša s ugraviranim poznatim opatijskim motivom - Djevojkom s galebom. Čaše su darovane gostima, kao jedinstveni suvenir i sjećanje na novogodišnji provod u Opatiji.

Nakon zdravice druženje je nastavljeno ispred Umjetničkog paviljona Juraj Šporer uz In Between Band.

Novogodišnju čestitku Opatijcima i svim posjetiteljima sat vremena kasnije uputili su i opatijski "kukali" (čakavski: galebovi), koji su na opatijskoj plaži Slatina otvorili ovogodišnju sezonu kupanja te su iz mora, kraj kipa Djevojke s galebom, nazdravili novoj godini.

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL

Rumunjska kraljevska obitelj u Opatiji Kraljica Carmen Sylva bila je važna europska povijesna ličnost Kraljevska obitelj u Opatiji posjetila povijesno šetalište njihovih predaka