Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Grad Sveta Nedelja poziva sve da u subotu dođu na Svetonedeljski fašnik

Facepainting, ples i dobra zabava pod maskama

Originalne maske: Najmlađi svake godine s nestrpljenjem čekaju fašnik pa zajedno s roditeljima pripremaju maštovite kostime
Foto: Grada Sveta Nedelja
Djecu očekuju krafne i sokovi, izrada figura modeliranjem balona te fašničko drvo želja

Došla je veljača, a s njom i veselje pod maskama. Sveta Nedelja svake godine s nestrpljenjem čeka doba kostimirane zabave, pa zato sve svoje građane poziva na ovogodišnji Svetonedeljski fašnik koji će se održati ove subote na glavnom gradskom trgu pod velikim šatorom. Kao i svake godine, početak fašnika s najviše nestrpljenja očekuju oni najmlađi koji pripremaju atraktivne i kreativne maske i koreografije za nastup na glavnoj pozornici koji počinje od 11 sati.

dječja povorka Zavirite na 193. Samoborski fašnik

Program će voditi pjevačica Minea, a nastupit će maskirane skupine Dječjih vrtića ‘Slavuj’, ‘Linigra’ i ‘Osmijeh’ i maskirane skupine učenika osnovnih škola ‘Sveta Nedelja’ i ‘Vladimir Deščak’. Na rasporedu je također zabavni program koji uključuje nastupe Svetonedeljskih mažoretkinja, Udruge Balanas Code, Dora Fit Time. Slijede nastupi dječjih zborova “Strmečki mališani” i “Pikići”. Najmlađi će na kraju plesnog programa moći uživati u dječjoj predstavi “Fašnička zbrka”, a očekuje ih i fašnički facepainting, nail art, izrada raznih figura modeliranjem balona te fašničko drvo želja. Za maskirane grupe osigurane su besplatne krafne i sokovi.

Fašnikovanje ne pita godine, pa tako dobre zabave neće nedostajati ni za one malo starije, koji fašnički dan u Svetoj Nedelji mogu iskoristiti za razbibrigu i dobru zabavu. Od 19 sati one željne dobrog provoda očekuje ples pod maskama uz glazbu DJ-eva, besplatno kuhano vino te koncert Zlatka Pejakovića.

Organizatori i pokrovitelji Svetonedeljskog fašnika su Turistička zajednica grada Svete Nedelje, Grad Sveta Nedelja i Svenkom.

Sve je spremno za 193. Samoborski fašnik bit će veselo Sve je spremno za 193. Samoborski fašnik