Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska
Prijave na fotonatječaj "Volim svoju županiju"

Fotografijom pokažite ljepotu svoje županije

Foto: Primorsko-goranska županija
Pozivaju se kreativci da prijave svoje najbolje fotografije koje uključuju zanimljivosti - ljude, životinje, znamenitosti, skrivene detalje pojedinih županija - u kombinaciji s prirodnim ljepotama, kulturnom i prirodnom baštinom s područja svojih županija. Rok za prijavu je do 15. svibnja

Hrvatska zajednica županija pokrenula je peti po redu foto-natječaj „Volim svoju županiju“ kako bi ljubitelje fotografije potaknula da kroz objektive svojih fotoaparata zabilježe ono najbolje od županija u kojima žive, prenijeli su iz Primorsko-goranske županije.

Primorsko-goranska županija Privremeni izlov divljači zbog manje štete u poljoprivredi

Pozivaju sve kreativce da prijave svoje najbolje fotografije koje uključuju zanimljivosti - ljude, životinje, znamenitosti, skrivene detalje pojedinih županija - u kombinaciji s prirodnim ljepotama, kulturnom i prirodnom baštinom s područja svojih županija. Rok za prijavu je do 15. svibnja, na stranici volimzup.hr na kojoj se nalaze i detalji natječaja.

Svaki autor može poslati najviše tri fotografije, a osigurane su nagrade za najbolje u dvije kategorije - prema mišljenju stručnog žirija te za fotografiju s najvećim brojem prikupljenih lajkova unutar aplikacije Volim svoju županiju. Pravo sudjelovanja u natječaju nemaju sudionici koji su u prethodnim natječajima „Volim svoju županiju“ u razdoblju od 2016. do 2019. godine osvojili jednu od nagrada za prvo mjesto u kategorijama fotografija s najviše lajkova i dijeljenja.

Primorsko-goranska županija Robert Maršanić novi ravnatelj Županijske uprave za ceste

Projekt „Volim svoju županiju“ započeo je 2016. godine s ciljem poticanja građana na promociju vlastite županije, a prošle je godine prijavljeno više od 3600 fotografija iz svih hrvatskih županija. Iz svake županije bira se po jedna fotografija u postav putujuće izložbe koja obilazi županije doprinoseći buđenju regionalnog identiteta.

Predsjednica ovogodišnjeg žirija ponovno je profesionalna fotografkinja Mare Milin.