Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Kuglački klub Slatina jesenski prvak 3. HKLI-OS

'Grad će učiniti sve da vrati kuglačku stazu'

Kuglanje Slatina
Foto: Mihaela Feldi
Spomenuo je i bolnu točku kluba, nedostatak vlastite kuglane, što im otežava rad i drastično povećava troškove, pa članovi kluba ulažu dosta vlastitih sredstava kako bi mogli otići na sva natjecanja

Kuglački klub Slatina prvak je jesenskog dijela sezone 3. hrvatske kuglačke lige istok zona Osijek, a zbog tog uspjeha primio ih je pročelnik stručne službe Grada Slatine Krunoslav Šarabok. Iza njih je sedam pobjeda i tek jedan poraz te jedan neriješeni rezultat. Lani je pak proslavljeno 60 godina postojanja kuglanja u Slatini.

Taj kuglački klub okuplja igrače iz Slatine, ali i Virovitice. Ojačani su nedavno i mladim snagama.

Ambulanta oftalmologije Gradonačelnik u posjetu Nova ambulanta za oftalmologiju

– Kada je najteže, stisnemo se, pobijedimo i jače protivnike. Kompaktni smo, imamo nešto što većina ekipa nema, zajedništvo, druženje i pravi karakter dio su uspjeha koji nas diže iznad ostalih – otkrio je njihov recept trener Željko Medved, koji je pohvalio atmosferu i navijače koji prate njihovu igru.

Predsjednik kluba Željko Vaška istaknuo je odličnu suradnju s Gradom Slatinom bez čije bi potpore „mogli staviti ključ u bravu“. Spomenuo je i bolnu točku kluba, nedostatak vlastite kuglane, što im otežava rad i drastično povećava troškove, pa članovi kluba ulažu dosta vlastitih sredstava kako bi mogli otići na sva natjecanja. Samo velika ljubav prema tom sportu daje im, kažu, snagu za opstanak i nove pobjede.

– Grad Slatina prati rad Kuglačkog kluba i cilj nam je da klub opstane te da se održi njegova dugogodišnja tradicija. Uložit ćemo maksimalne napore da se kroz idejne projekte kuglačka staza ponovno vrati u Slatinu. Na taj bi se način kuglanje diglo na jednu višu razinu i u rekreativnom i u profesionalnom smislu, a Slatina svakako ima potencijala u mladim ljudima koji bi se tada mogli uključiti u ovaj sport – poručio je pročelnik Šarabok.

Slatina Sufinanciranje iz EU Spreman je projekt Aglomeracija Slatina