Izbornik
Naslovnica Županije Međimurska
Investicije

Gradit će se i obnoviti vrtići u Štrigovi i Dekanovcu

1/4
Foto: Međimurska županija

Zahvaljujući Javnoj ustanovi za razvoj Međimurske županije REDEA-i suglasnost su dobila tri za Međimurje iznimno važna projekta čija je ukupna vrijednost gotovo milijun i pol eura, izvijestila je Županija. Štrigova i Dekanovec dobit će dječje vrtiće i na radost roditelja mališana početak radova se bliži.

Za projekt izgradnje i opremanja matične ustanove za predškolski odgoj i obrazovanje u Štrigovi iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti odobreno je 764.484 eura, a za gradnju i opremanje vrtića u Dekanovcu 382.242 eura. Premijer Andrej Plenković uručio je u Zagrebu ugovore načelnicima Bojani Petrić, Stanislavu Reberniku i Ivanu Hajdaroviću.

storyeditor/2024-03-15/MZB.jpg Tenisačica Antonia Ružić i gimnastičar Marko Sambolec najbolji sportašima Međimurske županije "Mi smo posebni jer smo rasadnik sportskih talenata i šampiona" storyeditor/2024-03-15/MZA1.jpg Projekt "Jamstvo za svako dijete" vrijedan 3,216.000 eura "Stvaramo sigurnu zajednicu prepoznatljivu po humanosti" Sporazum s Lovačkim savezom Međimurja Za razvoj lovstva ove godine 35.000 eura iz proračuna