Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska
neobična manifestacija

'Gremo na Učku' proslaviti Dan Europe i Dan pobjede nad fašizmom

Foto: Goran Kovačić/PIXSELL
Cilj manifestacije je na moderan i zanimljiv način promovirati vrijednosti antifašizma i njegove ostavštine, ali i revitalizaciju tradicionalnih manifestacija kao što je "Marš na Učku"

Predsjednik Savjeta mladih PGŽ Robert Matić i zamjenik Kristian Tončić te predsjednik Savjeta mladih Istarske županije Alen Gržinić najavili su manifestaciju "Gremo na Učku" koja se održava povodom Dana Europe i Dana pobjede nad fašizmom.

Projekt Učka 360 stupnjeva Veliki projekt Park prirode Učka: gotovo 50 milijuna kuna za infrastrukturu i razvoj

U organizaciji Savjeta mladih Istarske i Primorsko goranske županije u subotu 11. svibnja s početkom u 8.45 sati s dva centralna punkta svi zainteresirani započet će uspon na Učku.

Punkt okupljanja za sve zainteresirane s Istarske strane je kod restorana Dopolavoro, a uspon s Primorsko-goranske strane počinje kod Planinarskog doma "Poklon". Cilj uspona je okupljanje na centralnom platou ispred bivšeg odmarališta INA na Učki.

oaza vještina i ideja U Centru tehničke kulture u Rijeci otvoren Laboratorij znanja

Predsjednik Savjeta mladih PGŽ Robert Matić istaknuo je kako je cilj manifestacije na moderan i zanimljiv način prigodno obilježiti Dan Europe i Dan pobjede nad fašizmom, kroz promociju vrijednosti antifašizma i njegove ostavštine, ali i revitalizaciju tradicionalnih manifestacija kao što je "Marš na Učku".