Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
veliko priznanje

Hotel Kurija Janković dobitnik 'Travel and Hospitality' nagrade

1/2
Foto: Virovitičko-podravska županija
Radi se o nagradi za težak rad i postignuće u turističkoj industriji, a pobjednici su javni i prikazani su u online katalozima i publikacijama

Hotel Kurija Janković  u Virovitici dobitnik je Travel and Hospitality nagrade za putovanja i ugostiteljstvo koje objedinjuju najbolje hotele, smještajne jedinice i turističke tvrtke diljem svijeta, prenosi Virovitičko-podravska županija.

U Centru će biti multimedijalni prostor, suvenirnica, smještajni kapaciteti, 5D kino Završeni radovi u Dvorcu Janković u Suhopolju Pogledajte kako izgleda “ljepotica Slavonije”

Travel and Hospitality Award je priznanje za težak rad i postignuće u turističkoj industriji. Pobjednici su javni i prikazani su u online katalozima i publikacijama, a istraživački tim nastoji izdvojiti i prikazati neke od najistaknutijih i utjecajnijih ugostiteljskih primjeraka u svijetu te ih uvrstiti u svoju godišnju publikaciju. Pri odabiru pobjednika razmatra se više stavaka kako bi se odabrali oni koji uistinu zaslužuju ovo priznanje.

Foto: Damir Špehar/PIXSELL

– Ponosni smo i sretni što je još jedno veliko priznanje došlo na adresu našeg hotela. Posebna pohvala stručnog žirija Travel and Hospitality Awards došla je za prekrasan ambijent i klasično uređenje Kurije Janković, vrstu i kvalitetu usluga koje pružamo, lokaciju koja je idealna za istraživanje kontinentalnog dijela Hrvatske i ono što je najvažnije – izvrstan odnos prema gostima koji je posebno naglašen pozitivnim online ocjenama i recenzijama. Svaki naš gost mogao je doživjeti što to znači topla dobrodošlica i briga hotelskog osoblja oko svakog detalja kako bi boravak svima bio što ugodniji. Sve kreće od čovjeka, a to je u turizmu posebno izraženo -  naglasila je voditeljica hotela Sanja Sudar.

'gdje jedem' Prvi gastrovodič za Viroviticu