Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
VANJSKA KLINIKA u varaždinu

I ove godine možete dobiti besplatne pravne savjete

Pravna klinika
Foto: Varaždin.hr
Svi zainteresirani trebaju najaviti dolazak na besplatan broj telefona 0800 0042. Sa sobom obavezno trebaju ponijeti kopiju osobne iskaznice te kopiju dokumentacije vezane za slučaj zbog kojeg dolaze. Prvi zakazani termin je 17. listopada

Ove akademske godine nastavit će se prijateljstvo između Grada Varaždina i Pravne klinike Pravnog fakulteta u Zagrebu. Nastavak je to dugogodišnje suradnje u obliku pružanja besplatne pravne pomoći građanima u sklopu projekta „Vanjske klinike“.

Izvedba Carmine Burane u Slovenskom narodnom gledališću u Mariboru SURADNJA ŠKOLA I KULTURNIH INSTITUCIJA Veličanstvena izvedba Carmine Burane iz Varaždina se preselila u Maribor

Ovo je već šesta godina zaredom kako Grad Varaždin u suradnji s Pravnom klinikom Pravnog fakulteta u Zagrebu nastoji građanima pružiti besplatan pravni savjet.

Prvi dogovoreni termin ove godine od ukupno sedam predviđenih je u četvrtak, 17. listopada. Termini odražavanja su u vremenu od 10.00 do 14.00 sati, u prostorijama Gradske vijećnice Grada Varaždina.

aglomeracija Varaždinski pročistač bit će gotov do 2022. godine

Svi zainteresirani trebaju najaviti dolazak na besplatan broj telefona 0800 0042. Sa sobom obavezno trebaju ponijeti kopiju osobne iskaznice te kopiju dokumentacije vezane za slučaj zbog kojeg dolaze.