Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
U SREDIŠTU GRADA

I ove godine u Glini besplatno klizanje na otvorenom

Foto: Sisačko-moslavačka županija
Županija umjesto tradicionalnog prijema sredstva odvojila za klizalište

Brojni mališani uživali su u programu otvaranja klizališta na otvorenom u Glini, koji je i ove godine poklon Sisačko-moslavačke županije za svu djecu Banovine. Županija je i ove godine sredstva umjesto u blagdanski prijem usmjerila za klizalište u središtu Gline. Klizalište je otvorio župan Ivan Celjak te pozvao sve da u sljedećih mjesec dana uživaju u besplatnom klizanju.

– Sretan sam što smo i ove godine za djecu s područja Banovine osigurali klizalište u središtu Gline. Najveća je radost vidjeti sretnu djecu i to nam je dodatni motiv da poklonimo besplatno klizalište. Osigurali smo i 100 pari klizaljki čiji je najam također besplatan i siguran sam da će uživati u klizanju – rekao je župan Celjak pri otvorenju klizališta.

Na otvorenju je bio i gradonačelnik Gline Ivan Janković. Programi na klizalištu odvijat će se u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga i saveza SMŽ-a koja će organizirati popratne sportske sadržaje na ledu, a ovogodišnje postavljanje klizališta s besplatnim klizaljkama podržala je i Ina donacijom od 45.000 kuna. Klizalište u Glini bit će otvoreno sve do 21. siječnja 2023. godine, a radno vrijeme klizališta je od 16 do 22 sata.