Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
Počela nastava

I VI. OŠ Varaždin u projektu "Škola za život"

Škola za život
Foto: Grad Varaždin
Gradonačelnik Čehok tom je prigodom sa istaknuo kako se ove godine obilježava 10 godina otkako su sve gradske škole počele s radom u jednoj smjeni te je Varaždin za sada jedini grad u Hrvatskoj gdje djeca imaju jednosmjensku nastavu

U VI. OŠ Varaždinu prigodnom svečanošću obilježen je početak nove školske godine. Svečanosti u toj najvećoj varaždinskoj školi je, osim prvašića i njihovih roditelja, prisustvovao gradonačelnik Ivan Čehok sa suradnicima i Lidija Kralj, pomoćnica ministrice znanosti i obrazovanja.

Sastanak predstavnika 16 mjesnih odbora Koordinacija Novih 10.000 besplatnih priključaka na internet

Gradonačelnik Čehok tom je prigodom sa istaknuo kako se ove godine obilježava 10 godina otkako su sve gradske škole počele s radom u jednoj smjeni te je Varaždin za sada jedini grad u Hrvatskoj gdje djeca imaju jednosmjensku nastavu. Još jednom se založio za koncept škole otvorenih vrata koji podrazumijeva pružanje mnogobrojnih mogućnosti djeci u nastavi, ali i u vannastavnim aktivnostima.

Grad Varaždin je osigurao besplatne udžbenike i radne bilježnice, a učenici su dobili i reflektirajuće prsluke. Varaždinska VI. OŠ uključena je u program eksperimentalnog provođenja kurikularne reforme pod nazivom "Škola za život".

Policija poziva vozače na oprez zbog početka školske godine.  

U šetnji Špancirfestom Članovi Vlade u Varaždinu Grad zanima razvoj tehnoloških parkova