Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Vrijedne donacije iz Tirola

Iduće godine stižu 24 vatrogasna vozila

Foto: Kristijan Toplak
Župan Andrović zahvalio je tirolskim vatrogascima na doniranim vozilima, ali i krevetima za Dom zdravlja

Ukupno deset vatrogasnih vozila donirali su vatrogasci iz Tirola vatrogascima u Virovitičko-podravskoj županiji ove godine. Stići će ih daljnih pet do konca prosinca. I to nije kraj – iduće se godine očekuju još čak 24 vozila.

Veliki uspjeh Sjajan rezultat sportaša Hvidre VPŽ-a

Po dva vozila dobit će, tako, DVD Špišić Bukovica, DVD Voćin, DVD Dugo Selo Lukačko, DVD Četekovac, DVD Sopje. Po jedno će se parkirati pred prostorije DVD-a Bušetina, DVD-a Pitomača, DVD-a Otrovanec, DVD-a Turanovac, DVD-a Gornje Bazje, DVD-a Suhopolje, DVD-a Crnac, DVD-a Veliki Rastovac, DVD-a Orahovica, DVD-a Čađavica, DVD-a Čačinci, DVD-a Sladojevački Lug, DVD-a Kozice i DVD-a Dolci. Time se znatno podiže standard vatrogastva na ovom području, ali i standard rada vatrogasaca, kao i sigurnost stanovnika.

Veliko srce vatrogasci iz Tirola pokazali su i nedavnom donacijom prvog civilnog vozila – Volkswagen Caddy locirao se ispred prostorija Društva naša djeca Slatina.

– Zahvaljujem vam na svim vozilima koje su dobili naši vatrogasci. Tu su i vaši donirani kreveti koji će koristiti i Dom zdravlja VPŽ-a i Društvo Crvenog križa. Vjerujem da će se izvrsna suradnja tirolskih i naših vatrogasaca nastaviti – istaknuo je župan Igor Andrović na dodjeli Caddyja.