Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Vrijednost 300.000 kuna

Ikea donirala namještaj dječjoj bolnici u Bistri

1/4
Foto: Zagrebačka županija
Dio donacije, objasnio je ravnatelj Renato Mittermayer, čini i namještaj za opremanje garsonijere koju koriste roditelji djece koji dolaze iz udaljenijih krajeva Hrvatske

Novi sobni i uredski namještaj, dječji kreveti, posteljina, hladnjaci i pribor za kuhinju vrijedni 300.000 kuna stigli su prošli tjedan u Specijalnu bolnicu za kronične bolesti dječje dobi Gornja Bistra, a donirala ih je Ikea Hrvatska.

Održano ocjenjivanje ovogodišnjih plodova u organizaciji županije i grada zagreba Asia najukusnija i najkvalitetnija jagoda

U ovoj bolnici, smještenoj u dvorcu oštećenom u nedavnom potresu, liječe se djeca s najtežim bolestima u cijeloj Hrvatskoj. Dio donacije stoga, objasnio je ravnatelj Renato Mittermayer, čini i namještaj za opremanje garsonijere koju koriste roditelji djece koji dolaze iz udaljenijih krajeva Hrvatske.

Pristutan je bio i župan Stjepan Kožić koji je zahvalio švedskoj tvrtki na velikodušnoj donaciji i dodao da će se uspješna suradnja Ikee i Zagrebačke županije sigurno nastaviti.