Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
POTPISAN SPORAZUM

Internet u 16 brodskih općina

wi-fi internet
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL/Ilustracija
Brodsko-posavska županija nositelj je projekta Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa

Načelnici šesnaest Općina Brodsko-posavske županije potpisali su u nazočnosti resornog pročelnika Miroslava Jarića i savjetnice za infrastrukturu i energetiku Katice Bošnjaković Sporazum o suradnji s Brodsko-posavskom županijom na projektu razvoja širokopojasnog pristupa internetu u područjima u kojima ne postoji dostatan komercijalni interes za ulaganja.

Ministrica kulture u radnom posjetu Brodsko-posavskoj županiji Velika ulaganja u kulturnu ostavštinu i obnovu Muzeja brodskog Posavlja

Brodsko-posavska županija nositelj je projekta Razvoja infrastrukture širokopojasnog pristupa na području koje obuhvaća općine Bebrina, Brodski Stupnik, Bukovlje, Oriovac, Podcrkavlje i Sibinj te Donji Andrijevci, Garčin, Gornja Vrba, Gundinci, Klakar, Oprisavci, Sikirevci, Slavonski Šamac, Velika Kopanica i Vrpolje u dijelu aktivnosti izrade Studije izvodljivosti i Plana razvoja. Projekt će biti prijavljen na natječaj za sufinanciranje od strane fondova EU.

Potpisanim sporazumom Županijska uprava ovlaštena je objaviti Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u postupku predodabira – gradnje pristupnih mreža, Javnog poziva za dostavu prijava i ograničenog poziva.

Priznanja laureatima Brodsko-posavska županija slavi svoj dan